Qapital organiserar din ekonomi

Med Qapital får du snabbt överblick och kontroll över din privatekonomi
För närvarande krävs det en inbjudan för att använda Qapital

Qapital ger dig bättre överblick

Vi delar automatiskt in dina utgifter i kategorier som mat, kläder och nöjen

Kategorisering av utgifter

För att göra det lätt att hålla koll på dina utgifter, så sammanställer Qapital alla dina utlägg. På så sätt kan du snabbt se vad du lägger lönen på. Dina uppgifter och kontohändelser uppdateras automatiskt varje gång du loggar in och de placeras i lättöverskådliga kategorier.

Automatisk bankimport

Att registrera sig hos Qapital tar ett par minuter och du adderar själv de konton från vilka Qapital ska sammanställa information. All kommunikation med banker och kreditkortsbolag är industrikrypterad och de uppgifter vi hämtar in går inte att använda till att göra några faktiska transaktioner.

Trendanalyser

Under året finns det säsongsbetonade toppar då vi handlar mer av vissa varor, till exempel inför jul, födelsedagar och semestrar. Via Qapital kan du snabbt se trender över året så att du ser om utgifterna för till exempel kläder eller restaurangbesök ökat mer än du tänkt på.

Hela din ekonomi på en plats

De flesta av oss har nog irriterats över hur svåröverskådliga kontoutdrag kan vara. Qapital löser det här genom att sammanställa alla dina transaktioner i grafisk form och lättbegripliga listor. Testa helt kostnadsfritt därtill.

Lämna din epostadress för att bli inbjuden till att testa Qapital